Το καλάθι μου

Γενικός κανονισμός GDPR

Το Tripanaki.gr αναγνωρίζει τη σημασία της Ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να την εξασφαλίσει, συμμορφούμενη πλήρως με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε για την ανανεωμένη Πολιτική Απορρήτου μας η οποία έχει τεθεί αυτόματα σε ισχύ από 25 Μαΐου 2018, για όλα τα μέλη της λίστας αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου “Τα νέα του Tripanaki.gr”, τους επισκέπτες στον ιστότοπό μας www.tripanaki.gr και στη σελίδα μας στο Facebook.

Μοναδικός σκοπός, που έχουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη λίστα αποδεκτών μας, είναι για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα προϊόντα και τις προσφορές μας, νέα για τεχνολογικές αναβαθμίσεις εργαλείων και ειδικές προσφορές.

Μπορείτε να ελέγξετε ή να διορθώσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ως μέλος της λίστας αποδεκτών με την είσοδό σας στον προσωπικό λογαριασμό που έχετε στο Tripanaki.gr ή να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε και σας αφορούν, καθώς και για τα δικαιώματά σας μπορείτε να βρείτε στους ανανεωμένους Όρους Χρήσης και τη σελίδα Προσωπικά Δεδομένα της ιστοσελίδας μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο preloader